Diskuze
První restaurace v Česku začala nabízet patnáctichodové menu
První restaurace v Česku, kterou letos ocenil i prestižní průvodce Michelin, začala nabízet patnáctichodové menu. Početnými chody chce šéfkuchař pražské restaurace Levitate Christian Duy Chu poskytnout svým zákazníkům ještě větší gastronomický zážitek z degustace kvalitních jídel a bezchybného servisu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FB
PŠ
17. 7. 2019 13:40
nikdo nenabízel patnáct plnohodnotných chodů.... tak po zapnutí mozku každýmu musí dojít, že to není pravda a chody jsou degustacni čili malé porce. Nebo opravdu někdo dá 15 full jídel?
0
0
možnosti
TR
17. 7. 2019 14:37
Po zapnutí mozku musí být všem jasné, že není chod jako chod a že šéfkuchař Vám v průběhu dvou hodin nebude cpát do hlavy 15x svíčkovou se šesti. Možná by nebylo od věci se podívat na Wikipedii co je zážitková gastronomie (fine dining), než si představovat “full” chody se šesti
0
0
možnosti
JG
J. Galamboš
17. 7. 2019 11:52
Za éry radostného budování komunismu byli nejčastěji v restauraci tři chody.
Příchod, guláš a odchod.
0
0
možnosti