Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Topinamburový či salát z pečené řepy. Vykašlete se letos na majonézu
Přemýšlel jsem, zda tento prostor nevyužít k nějakému komentáři ohledně EET, zavírání obchodů o svátcích nebo kouření v restauracích, ale přijde mi, že nyní je spíše čas, který si zaslouží vážná témata nechat stranou a raději si užívat klid a pohodu. A dobré jídlo! Mnoho dobrého jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
20. 12. 2016 9:30
Práve včera som v Lidli našiel tobinambur. Kúpil som si na vyskúšanie 3 kúsky a pri pokladni som sa spýtal, čo to je: že vraj židovské brambory...
0
0
možnosti
RG
20. 12. 2016 9:37
topinambur sa nám pred rokmi dostal na záhradu, tak sme ho tam nechali a vyhradili mu jeden kútik. Musím povedať, že surový je chutný a chutí jako kaleráb, varený ale nie je nič moc a na zemiaky zdaleka nemá.
0
0
možnosti
MJ
M. Jech
20. 12. 2016 8:59
uznávám,že hubenej kuchař je podezřelej.Ale tenhle pán by asi neměl moc mluvit o kaloriích.
0
0
možnosti
JT
20. 12. 2016 8:29
Pane Puncochari, mam pro Vas k Vanocum taky jednu radu. Vykaslete se letos na stromecek a darky.
0
0
možnosti
VH
RG
20. 12. 2016 7:52
BEZ MAJONÉZY ANI OMYLEM! Bramborový salát mám 2x ročně, takže si ho užiju, co to půjde. Ostatně, můj táta ho opravdu umí, nějaká punčocha nemá šanci. Už se těším :-P
0
0
možnosti