Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Rady šéfkuchařů
Témata
Češi v cizině
Dostane samouk z Vietnamu michelinskou hvězdu? V Praze překvapil kombinací Asie se Skandinávií
Rozhovor
Tapas má tisíce variant, není to jen občerstvení k vínu, říká šéfkuchař
Rozhovor
Šneci, ústřice a tradiční chorvatská rybí polévka. Jak slaví Vánoce šéfkuchaři?
Ryba až druhý den, kaštany a 50 kilogramů cukroví. Jak slaví Vánoce šéfkuchaři?
Anketa
Na čem si pochutnat? Lidé by měli jíst víc vnitřností a drobů, říká šéfkuchař
Rozhovor
Ústřice, slávky i vafle. Belgická kuchyně je skvělá a hosty baví, říká šéfkuchař
Košťál brokolice chutná jako kedlubna, listy z květáku dáváme do salátů, říká šéfkuchařka
Neplýtvání jídlem není nový trend. Naše babičky uměly spotřebovat všechno, říká šéfkuchař
Rozhovor
Králičí roláda, pyré z červeného zelí, omáčka z řepy podle šéfkuchaře
Recept
Nejezte o samotě a sladké si dejte před jídlem, radí ajurvédský šéfkuchař
Rozhovor
Za stav české gastronomie může komunistická lůza, říká kuchař Jakubec
Rozhovor
Lidé si jídla neváží. Myslí si, že roste v supermarketech, říká kuchař
Rozhovor
SOUTĚŽ: Vyhrajte unikátní kuchařku, na které pracovalo 70 nejlepších českých šéfkuchařů
Jídlo na ohni má jinou chuť i vůni, kam se hrabe trouba, říká šéfkuchař
Rozhovor
Když jsem doma, ženu ke sporáku nepustím, říká šéfkuchař
Rozhovor
Připravte si doma dračí koule podle šéfkuchaře Štifta
Neuvěřitelný příběh. Promovala z práv s červeným diplomem, nyní je šéfkuchařkou
Řízky jsou jako chleba, člověk se jich nikdy nepřejí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Recepty jsou rodinné tajemství. Jednou je zdědí mé děti, říká šéfkuchař
Rozhovor
Vnitřnosti jsou neprávem přehlíženy. Češi se jich trochu bojí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Největší nešvar českých restaurací? Špinaví kuchaři a plýtvání potravinami, říká šéfkuchař
Rozhovor
Otevřít restauraci stojí miliony, které se vám nemusí vrátit, říká šéfkuchař
Rozhovor
‘Londýn je gastronomická mekka, restauraci tam mají všichni slavní kuchaři’
Rozhovor
Vaříme něco mezi smažákem a lanýžem, říká šéfkuchař
Italská kuchyně? Při vaření bych se neobešel bez másla a smetany, říká šéfkuchař
Recept pro zimní dny? Zkuste králíka na červeném víně
Recept
Na české kuchyni mi vadí zahušťování moukou, říká šéfkuchař
'Šéfkuchaři, kteří v kuchyni křičí, jen řeší své mindráky a honí si ego'
Rozhovor
Nechci jídlem plýtvat. I proto mám rád extrakci a fermentaci, říká michelinský šéfkuchař
Rozhovor
Největší nešvar českých restaurací? Nekonečně dlouhé menu, říká porotce z MasterChefa
Rozhovor
Česká kuchyně má tisíce možností. Odlehčit se dá snadno, říká šéfkuchař
Rozhovor
Raw nebo paleo? Tělo nepotřebuje jen ovoce, ale i kachní sádlo, říká šéfkuchař Kalina
Rozhovor
Chcete si jídlo vychutnat? Pijte k němu pouze vodu, radí šéfkuchař
Rozhovor
Rybám sluší jednoduchá úprava. Stačí limetka, sůl a petržel, říká šéfkuchař
Havel byl pohodář a Clinton si dal jelení steak, říká šéfkuchař Patočka
Rozhovor
Plýtvání v michelinských restauracích? Je to daň za perfektní porci, říká šéfkuchař
předchozí
1
2
3
4
další
Témata:
Amsterdam
,
Andy
,
Brno
,
gastronomie
,
Gautama Buddha
,
InterContinental
,
jídlo
,
kuchař
,
Marek Raditsch
,
maso
,
mouka
,
mušle
,
Nizozemsko
,
Oslo
,
Popůvky
,
Restaurace
,
Skandinávie
,
tradice
,
USA
,
Yannick Alléno
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení