Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rebarborový sorbet a kompot s mandlovým krokantem podle šéfkuchaře

Máte chuť experimentovat a připravit si doma jídlo jako z luxusní restaurace? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře restaurace Kampa park a jednoho z porotců soutěže MasterChef Marka Raditsche.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

21. 2. 2017 21:16

Pane kuchar, tim se nenajim, to si strcte v konecnik. A nejspise si daleko vice strejchnu na buchtickach s vanilkovym kremem, ci jakychkoliv ovocnych knedlikach, bud tvaroh a smetana ci mak.

Proc Lidovky nemohou uvadet nejake dobre recepty, proc tu jsou stale nejake experimentalni patlanice radoby kucharu? Mam dojem, ze kuchari jsou podobni politikum: vymysleji voloviny, jen aby se zviditelnili. At tu rubriku vede radeji Karolinka.

0 0
možnosti
JN

J. Nový

21. 2. 2017 9:43

A kde je něco, čeho by se člověk mohl najíst?

0 0
možnosti