Diskuze
Rebarborový sorbet a kompot s mandlovým krokantem podle šéfkuchaře
Máte chuť experimentovat a připravit si doma jídlo jako z luxusní restaurace? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře restaurace Kampa park a jednoho z porotců soutěže MasterChef Marka Raditsche.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
21. 2. 2017 21:16
Pane kuchar, tim se nenajim, to si strcte v konecnik. A nejspise si daleko vice strejchnu na buchtickach s vanilkovym kremem, ci jakychkoliv ovocnych knedlikach, bud tvaroh a smetana ci mak.
Proc Lidovky nemohou uvadet nejake dobre recepty, proc tu jsou stale nejake experimentalni patlanice radoby kucharu? Mam dojem, ze kuchari jsou podobni politikum: vymysleji voloviny, jen aby se zviditelnili. At tu rubriku vede radeji Karolinka.
0
0
možnosti
JN