Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Recepty z kuchařky učňů: knedlíky z prášku či špagety s kečupem

Kuřecí maso s rozinkami a jablky, polévka s lančmítem a smažené párky v těstíčku. Takové lahůdky už možná za pár let najdete na jídelních lístcích českých restaurací. Ve škole se je totiž učí připravovat mladí kuchařští učni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

24. 5. 2013 12:10
Špagety s kečupem

jsem si kdysi dělal v pronajaté garsonce, kde jsem měl jen jeden hrnec. Kdyby mi to ale přinesli v restauraci, hodil bych jim to na hlavu. Doma ať si každý vaří jak chce a co chce, podle svých možností a schopností. Ale když jdu do restaurace, jdu tam s vědomím, že dostanu kvalitní a dobré jídlo, které si vychutnám. Proč bych chodil do restaurace na jídlo, které dělají ještě hůř než já?

0 0
možnosti

24. 5. 2013 12:01
Hezké "píárko"

na knihu Zdeňka Pohlreicha "Vařte jako šéf". Včera se do Runštukovy knihy "Receptury teplých pokrmů" opřel pan Vaněk a hned večer nám na Primě představil svoji novou kuchařku ve stejnojmenném seriálu její autor.

Proč ne, když pro propagaci výstavy o M.M. se nechá "zmizet" i kamion...

0 0
možnosti

24. 5. 2013 20:11
Re: Hezké

když kritizuješ české hospody, vždycky trefíš do černého. Knížky od Vaňka vřele doporučuji.

0 0
možnosti

W. Wexlo

24. 5. 2013 10:20
Kuchař a kuchař

Ona je restaurace a restaurace,kuchař a kuchař obojí vypadá dost podobně,ale ve skutečnosti v tom nemůže být vetšího rozdílu.Do restaurace,kde vaří takový neznalý hovado,že dělá polévku z lanšmítu a knedlíky z prášku,a v menu má špageti s kečupem bych se nikdy nevrátil. A o tom to je a hlavně bude.Pokud Vám v restauraci nedokáží uvařit a předložit lepší jídlo,než zvládnete Vy sám doma,tak to není dobrý kuchař a ani restaurace.

0 0
možnosti