Diskuze
Recepty z kuchařky učňů: knedlíky z prášku či špagety s kečupem
Děkujeme za pochopení.
Špagety s kečupem
jsem si kdysi dělal v pronajaté garsonce, kde jsem měl jen jeden hrnec. Kdyby mi to ale přinesli v restauraci, hodil bych jim to na hlavu. Doma ať si každý vaří jak chce a co chce, podle svých možností a schopností. Ale když jdu do restaurace, jdu tam s vědomím, že dostanu kvalitní a dobré jídlo, které si vychutnám. Proč bych chodil do restaurace na jídlo, které dělají ještě hůř než já?
Hezké "píárko"
na knihu Zdeňka Pohlreicha "Vařte jako šéf". Včera se do Runštukovy knihy "Receptury teplých pokrmů" opřel pan Vaněk a hned večer nám na Primě představil svoji novou kuchařku ve stejnojmenném seriálu její autor.
Proč ne, když pro propagaci výstavy o M.M. se nechá "zmizet" i kamion...
Re: Hezké
když kritizuješ české hospody, vždycky trefíš do černého. Knížky od Vaňka vřele doporučuji.
W. Wexlo
Kuchař a kuchař
Ona je restaurace a restaurace,kuchař a kuchař obojí vypadá dost podobně,ale ve skutečnosti v tom nemůže být vetšího rozdílu.Do restaurace,kde vaří takový neznalý hovado,že dělá polévku z lanšmítu a knedlíky z prášku,a v menu má špageti s kečupem bych se nikdy nevrátil. A o tom to je a hlavně bude.Pokud Vám v restauraci nedokáží uvařit a předložit lepší jídlo,než zvládnete Vy sám doma,tak to není dobrý kuchař a ani restaurace.