Diskuze
Fermentace a udržitelnost. Americká značka představila boty z kombuchy
Boty, které lze vypěstovat. Tak nějak by mohlo znít motto americké značky Public School, která se při hledání nových ekologických materiálů spojila s vědci ze Slow Factory při Columbia University. Ze spolupráce vznikla nová metoda výroby bot - fermentace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
D10a56v71i76d 32K37r39a42j22í75č31e31k
18. 3. 2021 12:16
Vydrží tyto boty jedno celodenní nošení? Lze si v nich zahrát sálový fotbálek? Musíme je sníst, i když budou propocené a budou smrdět?
0
0
možnosti
P50e13t76r79a 68K93o44v20á87ř31o68v89á
18. 3. 2021 11:32
Podrážka z korku je tak na doma. Venku to nevydrží ani pár měsíců.
0
0
možnosti
V92á73c31l56a97v 26K87o62p10t96a
18. 3. 2021 7:39
zajímala by mě životnost těch bot a jestli se mi nerozpadnou za 60 dní když budu občas chodit v bahně?
0
0
možnosti