Sladká tečka. Panama dort pekly už naše babičky z mandlové mouky, ocení ho i ti, kdo nesnášejí lepek
ReceptHledáte recept na čokoládový dort, který je hotový vcukuletu, i druhý den po upečení zůstává krásně...
Tekuté meruňky. Z oranžové sklizně nemusí být nutně kořalka či koláč, zkuste pro změnu ovocnou polévku
ReceptTaky by vám v parném létě stačily k životu jen ovoce, voda a zmrzlina? Studené ovocné polévky v...
Černý jako škvára. Zkuste skvělý pozapomenutý koláč z lesních borůvek, jak jej pekly naše babičky
ReceptPřekvapení v balíčku potěší všechny smysly. Ugrilujte si zdravě šťavnatou a voňavou rybu se zeleninou
ReceptEfektní a jednoduchý. Přesně takový je balíček ukrývající vedle křehké ryby taky kousky zeleniny a...
Balkán na grilu: jak na to pravé nefalšované čevabčiči? Zapomeňte na hořčici a sáhněte po ajvaru
ReceptZnovuobjevená polenta. V kuchyni zastane celou řadu rolí, připravte si ji naslano i nasladko
ReceptProlistovat starou českou kuchařku občas může přinést překvapivě moderní inspiraci. Kukuřičná...
Co s ředkvičkami? Nejlepší jsou čerstvé jen tak, zkuste z nich ale třeba uvařit omáčku nebo je naložit do láku
ReceptMájová je nejlepší! Brynza je slovenský národní poklad, zkuste si z ní připravit pozapomenutou polévku
ReceptPoupata v nálevu. Vynikající „falešné kapary“ připravíte z toho, co najdete na zahrádce: z pažitky i pampelišky
Chřestové hody: uvařte si lahodnou krémovou polévku nebo křehké pazochy v té nejklasičtější úpravě
ReceptStonkům chřestu se někdy říká také pazochy, výhonky, případně prýty a jako u každé jarní zeleniny...
Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
ReceptNepřepečený vepř. Jak připravit měkké, růžové a krásně šťavnaté kotlety, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
ReceptPečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
ReceptV noci ze soboty na neděli slaví křesťané zmrtvýchvstání jako nejdůležitější svátek v roce. Na...
Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium ReceptVelikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
ReceptPoctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
ReceptDušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
ReceptZelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium ReceptPříroda se rychle probouzí, zato náš organismus teď potřebuje k nastartování víc než jen trochu...
Recyklovaný chleba. Zimní variace na italskou panzanellu s hlívou a kapustičkami vás zahřeje nejen v žaludku
ReceptKoblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
ReceptNa poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
ReceptTrouby ještě pomalu nestačily vychladnout od maratonu předvánočního pečení a už tu máme další zvyk,...
další články |