Manžel tvrdil, že to nejde, ale já si za tím vytrvale šla, říká krotitelka divokých piv. Z analytičky se stala ‚sládkem‘
Největší reklamu vám nakonec stejně udělají zákazníci. Jak moc lidé touží po farmářských potravinách?
Ze Středního východu do Brna. Tady mi lidé v restauraci řeknou, když se jim něco nelíbí, říká šéfkuchař
Dejte klíčit semínka, zázrak přírody se odehraje přímo u vás v kuchyni. Co je k tomu potřeba?
Nová Etapa a legendární loupáky. Bez zkušeností vlétli ze světa foodblogerů do reálné gastronomie
Láhev archivního vína se dá pár měsíců skladovat i v paneláku, nejhorší jsou extrémy, říká Jan Pánek
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Myslel jsem, že zkrachujeme. Jak jsme to zvládli, ukáže čas, říká nejlepší pražský zmrzlinář
Příprava listového těsta je výzva i pro zkušené pekařky. Jak na lahodné domácí kremrole?
Zkoušíme pěstovat fialový chřest. Je dost vzácný, ale chuťově dokonalý, říká farmář z Hostína
Pověsti nelžou, makronky patří mezi složitější dezerty. S těmito recepty je ale zvládnete doma hravě
předchozí | ... 7 8 9 10 11 12 13 ... | další |