náhledy
Mezitím postupně přisypávejte v libovolné kombinaci rozinky, případně jiné sušené ovoce, nasekané oříšky a případně karamelky.
Autor: Ivana Jindřichová
Postupně přilévejte zchladlé mléko, rozkvedlané vejce a nechte hnětat 10 minut. Hotové těsto by mělo být pěkně elastické a když do něj píchnete prstem, vrátí se zpět do původního tvaru. Velkou mísu (ideálně keramickou) vymažte olejem a těsto, vytvarované do pravidelného bochánku, do ní vložte.
Autor: Ivana Jindřichová
Hot cross buns
Autor: Ivana Jindřichová
Hot cross buns
Autor: Ivana Jindřichová
Mouku, cukr, droždí, vanilková semínka a koření smíchejte v míse kuchyňského robotu. Použijte nástavec „hnětací hák“ a promíchejte na střední rychlost.
Autor: Ivana Jindřichová