náhledy
Pizzové kuličky se sýrem jsou úžasnou pochoutkou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Mozzarella se po upečení krásně táhne
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Těsto na pizzu se musí nejprve dobře prohnětat
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Rozpuštěné máslo s bylinkami a česnekem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Kuličky pro jistotu zvažte
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Kuličky namáčejte do rajčatového dipu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Plněné kuličky mozzarellou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Vykynuté kuličky před pečením potřete ochuceným máslem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Pizzové kuličky plněné mozzarellou, česnekem a bylinkami
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Čerstvé bylinky a česnek
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ