Diskuze
Unikátní aroma i chuť. Bezinkový sirup zažívá comeback
Děkujeme za pochopení.
K. Schneider
Klasicky clanek od stolu
redaktorum doporucuju nastudovat si, kdy ktera vec kvete, nebo dozrava, nebo se pokusit zazit i jinou prirodu nez je predzahradka. Uverejnovat recepty na merunkovou marmeladu v srpnu, nebo se dnes vytasit s bezovym kvetem je vazne legracni. Mistni organizace Svazu zahradkaru Harachov to urcite oceni, ale zbytku republiky je to (na rok) k nicemu.
J. Kovář
Re: Klasicky clanek od stolu
Bezové keře kvetou právě teď! Asi jste to psal od stolu. Stačí vyhlédnout z okna, pane! Nebo když tu možnost nemáte, tak se na netu hned dozvíte, že keř je v květu v květnu. Divné, že ano? No a sběr je doporučován za suchého počasí právě v tomto období. Nemusíte ani do Harachova. Okolí Prahy je krásně rozkvetlé.
Bezinkový sirup je skvělá věc,
ale lít ho do vína je prasárna. Autor zřejmě vyrostl ja červeném víně s kolou.
J. Kovář
Re: Bezinkový sirup je skvělá věc,
Kulhánková, víte že prosecco není víno, ale italský sekt? Kulhánková, víte že ochucování sektů je delikatesa? Víte že Hemingway popíjel v Benátkách nápoj zvaný belliny, což je sekt s broskvovou šťávou? Víte že je to nejslavnější nápoj Harry´s Baru kde ho Ernest H. právě za I. světové popíjel?
Kulhánková, víte že vy jste jenom taková závistivá ženská od plotny a nevíte vůbec nic?. Tedy raději mlčte.