náhledy
Veganská verze guláše byla trochu zklamáním.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny
Suterén restaurace Maitrea.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny
Mrkvový dort z jáhel.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny
Chilli z červených fazolí zapečené v tortille.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny
Horní místnost restaurace Maitrea je vzdušnější než suterén, kolem oběda a večeře tu je ale těsno všude.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny
Quesadilla s rajčaty a špenátem
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Interiér restaurace Maitrea
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Interiér restaurace Maitrea
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Interiér restaurace Maitrea
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Restauraci Maitrea najdete v Praze, Týnská ulička 6.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Zakladatelé vegetariánské restaurace Maitrea, která je zařízená podle principů feng-šuej, Václav Stanislav a Martin Dobeš (vpravo).
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Kapustový karbanátek s dýňovou kaší a žampionovou omáčkou
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Quesadilla s rajčaty a špenátem
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Žádné ostré rohy. Restaurace byla zařízena podle zásad feng shui, které vylučují pravé úhly. Zaoblené jsou stoly i židle.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Žádné ostré rohy. Restaurace byla zařízena podle zásad feng shui, které vylučují pravé úhly. Zaoblené jsou stoly i židle.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Chilli z červených fazolí s tortillou (130 Kč).
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Burger okara (125 Kč).
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny