Čtvrtek 13. srpna 2020svátek má Alena 15 °C skoro jasno Předplatné LN

Diskuse k článku: Bistro Milada: Neotřelé chuťové kombinace, ale nesmyslné ceny za víno a vodu

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 11
  • Poslední: 10.12. 2018 16:20
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
C. Sangrail 10.12.2018 16:18

"Candát, jehličí, kefír" jako název jídla. Krásně vystiženo. Ten trend mě neuvěřitelně štve, ba přímo hněte.

P. Medvídek 9.12.2018 15:06

Ono sehnat kvalitní suroviny a umět to uvařit a hlavně ochutit je dneska kumšt,některé nobl restaurace vaří horší jídla než za bolševíka ve 3 cenové skupině na nádraží.Potom se nedivte těm cenám když to není našizeno.

F. Kusák 10.12.2018 10:34

Vy jste se za totáče v normálních hospodách moc nestravoval, že? Vrcholem zeleninového menu totiž byl okurkový nebo zelný salát v malé mystičce, který bych dnes opravdu nepozřel. O čerstvých bylinkách jste si mohl nechat jen zdát. Ale do bufáče Milada bych nešel. Ty nehorázné ceny za exotické názvy jídel, si pan majitel může strčit za klobouk.

P. Horák 9.12.2018 6:58

bane, omlouvam se , lanyz, to je pro lidi co chtej bejt na urovni .............................................babise :)

P. Horák 9.12.2018 6:58

tvl, lanyze :) chlapi si daj stejk, lanyz to je pro naky hipstery nebo metrosexualy :) uz nam to necpete, my to proste jist nebude. ale lidovky chtej bejt asi stajlovy, tak to tu bejt musi :)

C. Sangrail 10.12.2018 16:20

Nemůžete jíst steaky třikrát denně. Nebo jo? Neznám lepší snídani jako energetický start dne než dobré krémové risotto, leda když jsou na něm lanýže...

P. Horák 9.12.2018 6:55

jako, ty jidla kde talir zabira vetsinu plochy a k jidlu tam neni nic , jako impresionisticke tahy jidlem a cmarani omackama, hezky. ale z toho se nenajis na skutecnou praci, v kanclu kde resis jen golfovy hole a prostitutky, tak asi jo. i kdyz zensky to asi budou milovat, ty maj pro maly porce bez energeticky hodnoty slabost. my chlapi si dame svickovou nebo gulas, musime pracovat a u toho nemuzem umirat hlady z tohohle vysmechu jidla. prachy ani neresim, si umim takovou blobost udelat doma sam za zlomek ceny.

J. Denemark 9.12.2018 8:32

Svatá prostoto.)

A. Reček 9.12.2018 6:36

Zajímá mě jakou tam při těchto cenách mají návštěvnost.

P. Harabaska 9.12.2018 12:57

Za ty peníze si to mohou strkat do recta. Aneb, když je někdo blbej, tak jim ty prachy za ten vzorek jídla dá. Na blbosti lidí lze vydělávat pořád.

P. Šraier 9.12.2018 18:40

Zatím asi takovou, že se jim to vyplácí. ;-) Mohl bych si to dovolit, ale raději dám přednost Café Louvre a zbylý peníz mohu věnovat třeba na školu v Africe....

Biolog Komárek: Jsme účastníky největšího sociologického experimentu všech dob

Biolog, filozof a autor dvou desítek odborných knih a tří románů Stanislav... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Měsíce trvající pandemie nám převrátila životy naruby. Známý biolog, filozof a autor dvou desítek odborných knih a tří...

Brzy dospěju do bodu, kdy si účet na Facebooku zruším, říká Lucie Výborná

Lucie Výborná | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium „Je to hra. Hra, která by měla být přínosná, užitečná, inspirativní,“ říká o své práci moderátorka Českého rozhlasu...

Proč koronavirus už téměř nezabíjí. Vytratí se, nebo se vrátí ještě silnější?

Zdravotník odebírá vzorky pro testování na covid-19 v indické Kalkatě. (23.... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Koronavirus je záhadný. Nečitelný. I když ho zkoumají ti nejchytřejší lidé, pořád o něm víme málo. Chová se jinak. Je...