náhledy
Suroviny, se kterými Darina Křivánková pracuje, jsou ryze lokální. V českokrumlovském bistru Topinka se snaží o co nejmenší plýtvání a využívají třeba kváskové chleby do posledního drobku – ze staršího pečiva se tu připravuje salát panzanella. V nabídce nechybí ani naturální vína, fermentované limonády nebo nadýchané lívance.
Autor: Archiv bistra Topinka
Suroviny, se kterými Darina Křivánková pracuje, jsou ryze lokální. V českokrumlovském bistru Topinka se snaží o co nejmenší plýtvání a využívají třeba kváskové chleby do posledního drobku – ze staršího pečiva se tu připravuje salát panzanella. V nabídce nechybí ani naturální vína, fermentované limonády nebo nadýchané lívance.
Autor: Archiv bistra Topinka
Suroviny, se kterými Darina Křivánková pracuje, jsou ryze lokální. V českokrumlovském bistru Topinka se snaží o co nejmenší plýtvání a využívají třeba kváskové chleby do posledního drobku – ze staršího pečiva se tu připravuje salát panzanella. V nabídce nechybí ani naturální vína, fermentované limonády nebo nadýchané lívance.
Autor: Archiv bistra Topinka
Suroviny, se kterými Darina Křivánková pracuje, jsou ryze lokální. V českokrumlovském bistru Topinka se snaží o co nejmenší plýtvání a využívají třeba kváskové chleby do posledního drobku – ze staršího pečiva se tu připravuje salát panzanella. V nabídce nechybí ani naturální vína, fermentované limonády nebo nadýchané lívance.
Autor: Archiv bistra Topinka
Suroviny, se kterými Darina Křivánková pracuje, jsou ryze lokální. V českokrumlovském bistru Topinka se snaží o co nejmenší plýtvání a využívají třeba kváskové chleby do posledního drobku – ze staršího pečiva se tu připravuje salát panzanella. V nabídce nechybí ani naturální vína, fermentované limonády nebo nadýchané lívance.
Autor: Archiv bistra Topinka
Suroviny, se kterými Darina Křivánková pracuje, jsou ryze lokální. V českokrumlovském bistru Topinka se snaží o co nejmenší plýtvání a využívají třeba kváskové chleby do posledního drobku – ze staršího pečiva se tu připravuje salát panzanella. V nabídce nechybí ani naturální vína, fermentované limonády nebo nadýchané lívance.
Autor: Archiv bistra Topinka