Diskuze
Za syrova, do tenka. Připravte si marinované carpaccio podle Jana Punčocháře
Tenké jako papír, pečlivě vyskládané na talíř. Carpaccio patří k nejoblíbenějším předkrmům nejen italských restaurací. Jeho domácí příprava budí trochu respekt, přitom to není žádná věda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
H55a15n65a 45D12o81s10t87á22l59o64v37á
25. 4. 2022 21:33
Mám pocit, že takové množství pesta, jako je na fotce, by tu chuť maso úplně zabilo.
1
0
možnosti
K59a50r15e72l 14N95o86v13á65k
25. 4. 2022 8:41
Jestli nejsou lepší buřty nebo tlačenka s cibulí
1
0
možnosti