Diskuze
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Čekankový salát není pro každého. Kousky bílých, žlutých, případně nachově červených pevně shluknutých lístků, někdy označované jako puky, mají výraznou nahořklou chuť. Se správnou zálivkou se ale tahle zdánlivá nevýhoda může proměnit v obrovskou chuťovou přednost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MS
M70a27r11t62i53n 75S17l28u34k57a
16. 5. 2022 10:12
Syrová čekanka - nejlepší křupání k televizi!
0
1
možnosti
KN

Buďte fit: Vyzkoušejte cvičební program gravido
Hledáte komplexní lekce cvičení pro těhotné a maminky po porodu? Nebo byste ocenily srozumitelné informace o přípravě na porod a mateřství? Přesně...