Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře

Čekankový salát není pro každého. Kousky bílých, žlutých, případně nachově červených pevně shluknutých lístků, někdy označované jako puky, mají výraznou nahořklou chuť. Se správnou zálivkou se ale tahle zdánlivá nevýhoda může proměnit v obrovskou chuťovou přednost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Buďte fit: Vyzkoušejte cvičební program gravido
Buďte fit: Vyzkoušejte cvičební program gravido

Hledáte komplexní lekce cvičení pro těhotné a maminky po porodu? Nebo byste ocenily srozumitelné informace o přípravě na porod a mateřství? Přesně...