Diskuze
Čerstvou ústřici poznáte snadno. Voní a je plná vody, říká šéfkuchař
Ačkoli pracuje hlavně s mořskými plody a ústřicemi, českou kuchyni podle svých slov zbožňuje. „Myslím si, že je opět na vzestupu, v poslední době se objevuje čím dál více restaurací, které vaří českou kuchyni na špičkové úrovni a ukazují, že existuje nový pohled na něco, co všichni dobře známe,“ říká šéfkuchař David Vlášek v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P75e67p93a 64H85o25r67á41k
28. 2. 2020 3:37
to je jidlo pro idioty, vyzivova hodnota nula, pokud to nejni z top restaurace tak je to nejakej ovalanej hnus, proc to u nas lidi chtej jist? asi nechtej, tak je tu clanek aby tu blbost propagoval.
0
0
možnosti
A19l37e58n26a 26B94o40r34ů73v48k68o77v78á
27. 2. 2020 17:56
Lidovky, Vy mi davate zabrat. Ja tady bojuji s virem, a Vy mi delate chute!))) Kaviar so smetankoj na blincikach z rezne mouky je nejlepsi snidane. Bohuzel trochu drazsi)))
0
0
možnosti
A30l20e76n59a 71B96o58r12ů21v43k80o61v33á
27. 2. 2020 17:45
Ustrice miluji, ale pouze s citronem a bagetkou. Rozpecenou. Mnam.
0
0
možnosti
A73l65e34n74a 61B17o33r91ů46v84k86o59v58á
27. 2. 2020 17:48
Cerstva ustrice opravdu voni. Morem.
0
0
možnosti
A71l62e39n21a 75B97o63r24ů77v59k58o21v54á
27. 2. 2020 17:43
Ustrice s foie gras. To nevymyslis) Patlamo patlamo!
0
0
možnosti