Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Čerstvou ústřici poznáte snadno. Voní a je plná vody, říká šéfkuchař

Ačkoli pracuje hlavně s mořskými plody a ústřicemi, českou kuchyni podle svých slov zbožňuje. „Myslím si, že je opět na vzestupu, v poslední době se objevuje čím dál více restaurací, které vaří českou kuchyni na špičkové úrovni a ukazují, že existuje nový pohled na něco, co všichni dobře známe,“ říká šéfkuchař David Vlášek v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P75e67p93a 64H85o25r67á41k

28. 2. 2020 3:37

to je jidlo pro idioty, vyzivova hodnota nula, pokud to nejni z top restaurace tak je to nejakej ovalanej hnus, proc to u nas lidi chtej jist? asi nechtej, tak je tu clanek aby tu blbost propagoval.

0 0
možnosti

P92e97p69a 36H71o26r76á65k

28. 2. 2020 3:37

kdo ji takovej hnus? to vam nestaci bucek?

0 0
možnosti

Lidovky, Vy mi davate zabrat. Ja tady bojuji s virem, a Vy mi delate chute!))) Kaviar so smetankoj na blincikach z rezne mouky je nejlepsi snidane. Bohuzel trochu drazsi)))

0 0
možnosti

Ustrice miluji, ale pouze s citronem a bagetkou. Rozpecenou. Mnam.

0 0
možnosti

Cerstva ustrice opravdu voni. Morem.

0 0
možnosti

Ustrice s foie gras. To nevymyslis) Patlamo patlamo!

0 0
možnosti