Diskuze
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Nejvíce zkušeností má s italskou kuchyní, rád používá vyzrálé ingredience, hodně bylinek, a hlavně sází na sezónní produkty. Vařil v mnoha vyhlášených restauracích, nyní se zabývá firemním stravováním. „Je to velký rozdíl, na druhou stranu si říkám, jde o to samé, aby člověk dostal na talíř kvalitní jídlo,“ říká v rozhovoru šéfkuchař Lukáš Sedláček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
RB
LB
L22u97d74v92í47k 77B40e93n79e86š
25. 11. 2021 11:08
Češi cpou mouku do všeho, hlavně do salámů, paštik, ....... Je levnější než maso. Dnes horší než za komunistů.
4
0
možnosti
HD
H31a77n33a 36D24o89s55t55á52l50o59v22á
25. 11. 2021 13:30
Navíc to nejsou Češi, takhle nám to připravují v zahraničí pro český trh.
3
0
možnosti