Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař

Nejvíce zkušeností má s italskou kuchyní, rád používá vyzrálé ingredience, hodně bylinek, a hlavně sází na sezónní produkty. Vařil v mnoha vyhlášených restauracích, nyní se zabývá firemním stravováním. „Je to velký rozdíl, na druhou stranu si říkám, jde o to samé, aby člověk dostal na talíř kvalitní jídlo,“ říká v rozhovoru šéfkuchař Lukáš Sedláček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Češi cpou mouku do všeho, hlavně do salámů, paštik, ....... Je levnější než maso. Dnes horší než za komunistů.

4 0
možnosti
HD

Navíc to nejsou Češi, takhle nám to připravují v zahraničí pro český trh.

3 0
možnosti