Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi jsou knedlíkový národ. Připravit oblíbenou přílohu lze i z avokáda nebo perníku

Bez ovocných knedlíků není léto, perníkové patří ke zvěřině a pečené k masu. Knedlíky jsou jednou z nejoblíbenějších příloh jídel české kuchyně, typické jsou ale i pro rakouskou a bavorskou kuchyni. Potřebujete inspiraci a radu, jak na ně? Podívejte se na šest receptů z Velké knedlíkové kuchařky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Německu jsme jedli luxusní lehoučké knedlíky ze syrových brambor. Není v nich mouka, jen škrob, který se usadí na dně zachycené bramborové šťávy. Jmenuje se to myslím Klöße, bylo to hříšně dobré!

0 0
možnosti