Diskuze
Češi jsou knedlíkový národ. Připravit oblíbenou přílohu lze i z avokáda nebo perníku
Bez ovocných knedlíků není léto, perníkové patří ke zvěřině a pečené k masu. Knedlíky jsou jednou z nejoblíbenějších příloh jídel české kuchyně, typické jsou ale i pro rakouskou a bavorskou kuchyni. Potřebujete inspiraci a radu, jak na ně? Podívejte se na šest receptů z Velké knedlíkové kuchařky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
M72a82r75t83i44n19a 19V79a11v44ř61i60n81c15o24v19á
28. 11. 2020 14:24
V Německu jsme jedli luxusní lehoučké knedlíky ze syrových brambor. Není v nich mouka, jen škrob, který se usadí na dně zachycené bramborové šťávy. Jmenuje se to myslím Klöße, bylo to hříšně dobré!
0
0
možnosti