schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Vždycky se tu peklo a nikdy nepřestalo, říká kvásková královna Juliana Fischerová
Řízky jsou jako chleba, člověk se jich nikdy nepřejí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Svátky se do gastronomie promítají. Kroupy připomínají Jidášovu zradu
Kapra, či řízek? Salát ale nesmí chybět až v 94 procentech českých domácností
Speciál
Kapr bez obalu. Tradiční vánoční rybě sluší moderní úprava
Bez koláčků neodejdu! Když ekonom peče koláče s lady Remoskou
Chlebíček vezdejší. Vypadalo to, že má nejlepší časy za sebou, ale chytá druhý dech
Letošní dýně budou jedny z nejlepších, pochvalují si úrodu pěstitelé
Konec Baráčnické rychty. Sousedící hotel chce mít klid, míní provozovatel
Obrazem
‚Laik rozdíl mezi čerstvou a mrazenou husou nepozná. Na obě stačí sůl, kmín a jablka‘
Rozhovor
Nejlepší kuchařkou roku je Kuchařka první republiky
Hrozně mě baví prvorepubliková a rakouská kuchyně, říká oblíbená autorka Zatloukalová
Rozhovor
V Karlovicích vrcholí přípravy na gastrofestival, pekaři pečou stovky frgálů
Vynikající mořské plody mají v Brně, radí designér Petr Novague
Kyselice de luxe či risotto s bryndzou. Kam v Beskydech za dobrým jídlem, radí Pasta Oner
Za švestkovými knedlíky a architekturou do Jizerek, radí designér Froněk
Češi kupují méně zmrzliny. Má to ale zachránit borůvková příchuť
Frgály, kiščok, drkotina. Moravské kraje vydaly kulinářského průvodce
Královna marmelád má rekord: na Šumavě vyrobila tu největší
Pečený býk, křepelky. Festival představil historické recepty
Obrazem
Američtí studenti o jídle v Praze. Překvapil je tatarák i smažený sýr
České kuchařky soutěží. Která z nich se prosadí ve světě?
Česká kuchyně může být i zdravá, píše Ital v kuchyni
České rodiny po celé ČR poobědvaly s rodinami přistěhovalců
Kladenský Svatý Vavřinec: umělecké melouny i kančí guláš
Food Festival v Karlových Varech přilákal davy
Lehká koprovka bez tuhého hovězího, ale s rybou
Zelenina plněná mletým masem aneb nezůstávejte jen u paprikových lusků
Knedlíková mánie aneb není knedlík jako knedlík
Pečené kuře s fenyklem aneb jak skloubit známé s neznámým
Krok vzad, dva kroky vpřed aneb svíčková s dvojitou dávkou zeleniny
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu