náhledy
Pošírovaná vejce odlehčují i českou klasiku – koprovou omáčku.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kuizin se ukrývá na nenápadnémmístě v pasáži Burzovního paláce. Restaurace se v zadní části rozevírá v útulnou zimní zahradu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Candáta v kuchyni Kuizin kombinují s křenem a opečenými bramborami.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pošírovanými vejci se dá v Kuizin začít den, do sklenice vám je připraví se sýrem Grand Moravia.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kuizin se ukrývá na nenápadnémmístě v pasáži Burzovního paláce. Restaurace se v zadní části rozevírá v útulnou zimní zahradu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kuizin se ukrývá na nenápadnémmístě v pasáži Burzovního paláce. Restaurace se v zadní části rozevírá v útulnou zimní zahradu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA