• schránka
  • Přihlásit Můj účet

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54i27r32k43a 19P67l29u46k

6. 2. 2014

...tedy alespoň některých, že hledají co nejlevnější způsoby a provoz restaurace vidí jen jako "přeprodej surovin" s tím že je trochu povaří, přidají marži a je to. Pokud se podívají na web a dají vyhledat dodavatele do restaurací, najdou jen to co mají všichni ostatní, tedy osloví jiné přeprodejce a velkododavatele kteří jen převážejí věci z velkoskladů. Přitom by stačilo domluvit se s místním zelinářem, že když jim garantuje dodávky, oni mu garantují odbyt a mají kvalitní a čerstvou zeleninu zajištěnou. Jde dostat čerstvá rajčata i v zimě - stačí vytápěný skleník. Jenže aby jej zelinář postavil a provozoval, musel by mít jistotu, že v půlce února restaurace co od něj odebírají neřeknou "sory, tento týden nevezmeme nic, TESCO má na rajčata akci" - sice jsou tvrdá a bez chuti ale vyjdou o dvacku na kilo levněji.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

V29a77c95l83a67v 94P70e77r63o78u23t79k46a

6. 2. 2014

většina lidí dá přednost domácímu, ale otázka je za kolik a kde koupit...

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J12a77n 48V18e54n91c

6. 2. 2014

... vozil jsem si česnek dlouhá léta přímo od pěstitele z Moravy, jenže hospodář už má svůj věk a samé dcery ... skončil a na těch voňavých políčcích kde to pěstoval asi poroste lebeda, od té doby si připadám jako za socíku ... sháním a sháním :)

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Více už toho není