náhledy
Brambory nastrouhejte, přidejte pepř, sůl a lístky tymiánu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Pažitka na konec
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Smetanovou omáčku nechte vpít do rösti
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Rösti podávejte stylově na pánvi
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Bílý chřest se musí dokonale oloupat
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Chřest se smetanovou omáčkou na rösti
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tentokrát použijte jen vršky chřestu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Dokonalé spojení chřestu, brambor a smetanové omáčky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Bílý chřest si lze vychutnat na mnoho způsobů
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ