Diskuze
Českým restauracím roste úroveň. Mohou za to nároční hosté a Pohlreich
Ekonomická krize prý pomohla v českém prostředí oddělit kvalitní restaurace a podniky, jejichž majitelé chtějí poskytnout zákazníkovi maximum, od těch horších. Ty v současnosti "žehrají" na nízké tržby a zisk, protože hostu neumějí či nechtějí nabídnout kvalitní služby, které po nich žádá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JM
J. Mrázek
3. 3. 2011 20:00
Polraich je skvělý odstrašující příklad....
Takže díky náročným hostům, ti za to mohou !
0
0
možnosti
KM
K. Mikulenková
4. 3. 2011 18:44
Re: Polraich je skvělý odstrašující příklad....
Omyl.Právě Pohlraich lidem ukázal,že lidé jako hosté mohou a mají být náročnější a ne jen pokorně zaplatit za kdejakou šlichtu,která je jim u nás naservírována!
0
0
možnosti