Diskuse k článku
Čínská vs. Vietnamská kuchyně. Malé pátrání po původu bister
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
J. Stejskal 2.7.2010 2:01Re: Čínskou kuchyni S tím naprosto souhlasí. Například velmi dobré čínské restaurace jsou v Rakousku, nechápu, proč to nejde tady. A ještě. Všichni pisatelé mají pocit, že v Číně se jí jenom rýže. Opak je pravdou. Na 80% Číny vůbec neroste a nejobvyklejší příloha, či samostatné jídlo jsou nudle a vůbec nemusí být z rýžové mouky. |
![]() |
F. Kusák 28.6.2010 11:54Čínskou kuchyni jsem měl v minulosti velmi rád, ale myslím, že kvantita totálně rozdrtila kvalitu, a ta je v těchto bistrech a restauracích v současné době mimořádně nízká. Také původ potravin je nejasný, a tak bohužel, již několik let tam zásadně nechodím. Nevím, zda si to oni uvědomují, jak si totálně zkazili tak vynikající pověst své kuchyně i kultury. Budou to dlouho napravovat. |