Diskuze
Co nám vadí na obsluze? Neznalost nabídky
Co vadí návštěvníkům restaurací na obsluze nejvíc hned po nepřívětivosti? Je to jednoduché: neinformovanost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
G. Group
29. 4. 2011 11:49
Jsou horší věci.
Číšník (-ice) začne sklízet (debarasovat), když ještě někdo u stolu stále jí, podává talíře přes hosta, nebo dokonce v Olomouci na náměstí mne servírka požádala, ať jí ty "špinavé talíře podám". Hrůza a hnus v českých restauracích. Nejslabší článek je obsluha. To ani v USA nevidíte a to je co říct.
0
0
možnosti
A. Machacek
27. 3. 2011 16:55
Kdo nedava spropitne at neji
Francousky cisnik ma svoji praci rad protoze jej za ni hoste odmeni
0
0
možnosti
L. Žárská
27. 3. 2011 12:10
Ano, ano, ano!
Naprosto souhlasím s autorem. Pročítajíč článek se mi právě vybavila nedávná návštěva nového Čestru. Tamní číšníci jsou skuteční profíci a mně jejich obsluha ohromně bavila, byli pozorní, usměvaví a o meníčku věděli snad úplně vše. Děkovali za přijetí objednávky, což se mi v českých krajích už hodně dlouho nestalo. Taky jsem je náležitě odměnili.
0
0
možnosti