náhledy
Kořeněný octový nálev krásně naloží žlutou řepu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Džem z červené řepy láká nejen barvou, ale i chutí
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Přidávejte jalovec, nové koření, koriandr a hořčičné semínko
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Barevná řepa láká a překvapí krásně žlutým vnitřkem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Džem z červené řepy láká nejen barvou, ale i chutí
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Džem z červené řepy láká nejen barvou, ale i chutí
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Dejte hádat, jaký je to džem. Mnozí tipnou borůvky či ostružiny
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Semínka nejdříve na sucho opražte, zvýrazní se tak jejich chuť
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Řepu nakrouhejte na velmi jemné plátky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Barevně dokonalé
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ