Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Co se stalo, když jsem v Thajsku ochutnal embryo kuřete? Popisovat se mi to nechce, směje se šéfkuchař

Vařil v Anglii a Austrálii, kde se naučil pracovat s mořskými plody. Stávalo se mu dokonce, že za jeden den otevřel až 800 ústřic. „Měl jsem prodřenou kůži na dlani z nože na otevírání ústřic a ta slaná voda ten zážitek umocnila. Když se chcete naučit řemeslu, musíte mít pokoru, zájem a odhodlání,“ říká Jan Strnad, šéfkuchař z Hergetovy Cihelny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Dobrý rozhovor, zejména zmínka o nedoceněnosti jehněčího.

Kuřecí embryo ve vajíčku jsem také ochutnal, stejně, jako spoustu jiných thajských jídel, včetně krys.

Nepřipadalo mi to tak strašné, jak pán popisuje i když pro někoho by se opravdu mohlo jednat o nechutnou záležitost, ale když budu mít příště chuť na vajíčko, dám si vajíčko, když na kuře, dám si kuře, ale normální.

0 0
možnosti
PA

P43a77v18e81l 73A14r66o66n

5. 3. 2020 8:38

Paní autorko, každý občas uděláme chybu ale v titulku je to poněkud do očí bijící !

0 0
možnosti
JS

embrio? to jako vážně? to už nemáte ani na korektora? není píšou články absolventi zvláštní školy?

0 0
možnosti