Diskuze
Co se stalo, když jsem v Thajsku ochutnal embryo kuřete? Popisovat se mi to nechce, směje se šéfkuchař
Vařil v Anglii a Austrálii, kde se naučil pracovat s mořskými plody. Stávalo se mu dokonce, že za jeden den otevřel až 800 ústřic. „Měl jsem prodřenou kůži na dlani z nože na otevírání ústřic a ta slaná voda ten zážitek umocnila. Když se chcete naučit řemeslu, musíte mít pokoru, zájem a odhodlání,“ říká Jan Strnad, šéfkuchař z Hergetovy Cihelny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VH
V97l84a57d42i21m30i62r 28H58o38l33y
5. 3. 2020 19:57
Dobrý rozhovor, zejména zmínka o nedoceněnosti jehněčího.
Kuřecí embryo ve vajíčku jsem také ochutnal, stejně, jako spoustu jiných thajských jídel, včetně krys.
Nepřipadalo mi to tak strašné, jak pán popisuje i když pro někoho by se opravdu mohlo jednat o nechutnou záležitost, ale když budu mít příště chuť na vajíčko, dám si vajíčko, když na kuře, dám si kuře, ale normální.
0
0
možnosti
PA
P43a77v18e81l 73A14r66o66n
5. 3. 2020 8:38
Paní autorko, každý občas uděláme chybu ale v titulku je to poněkud do očí bijící !
0
0
možnosti
JS
J23i53r87k80a 27S42t49r61a79k19a
5. 3. 2020 7:58
embrio? to jako vážně? to už nemáte ani na korektora? není píšou články absolventi zvláštní školy?
0
0
možnosti