Pečeme pomalu, asi jednu hodinu.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz
Po upečení nechte dort ještě vychladnout.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz
Čokoládovo-mandlový dort s blumami. Téměř dekadentní spojení.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz
Mandle, čokoláda a blumy - dokonalé spojení v lahodném dortu.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz
Dagmar Heřtová
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Blumy a čokoláda - překvapivě dobrá kombinace.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz
O hrubší strukturu dortu se postarají nasekané mandle.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz
Blumy zatlačte do těsta ve formě a posypejte třtinovým cukrem.
Dagmar Heřtová, Tastejourney.cz