Diskuse k článku: DAVID: Co se dá ukrást v restauraci? Šéfkuchařům pod rukama mizí i recepty

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 5
  • Poslední: 6.2. 2019 14:10
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
M. Písař 6.2.2019 14:10

Pohlreich si ve svém pořadu občas na kameru postěžoval, že některé recepty se dělaly, když v televizi vařila Jiřina Bohdalová a jiní známí herci - kuchařtí amatéři. Nikdy ale nezaznělo, že v dnešní době zase veřejně vystupují (hrají či píší) kuchaři - herečtí či spisovatelští amatéři. Nic proti, ať si každý najde to své, ale Lidovky by měly ručit za určité standardy a články od autorů, kteří by na základní škole dostali pětku z pravopisu, aspoň opravovat.

A. Rente 6.2.2019 6:32

Pán je možná dobrej kuchař (nevím), ale jako psavec nic moc. To to po něm v těch profi-novinách nemůže někdo přečíst a trochu se na to "mrknout"?

J. Nový 6.2.2019 6:22

"Ve velkých vývařovnách to bylo ještě horší. Vše se vařilo podle kalkulací z norem a tak to bylo ve větším.

.

Co bylo ve větším? Za něco mohly normy jako takové? Za to, že nebyly dodržovány?

P. Holeček 6.2.2019 8:17

To ne, ale normy vám zarucily určité množství surovin, takže jste měl dobrý 'vstupní základ' a pak už se dalo šidit.

L. Kalič 6.2.2019 13:06

Na to stačí pouhý selský rozum. Čím víc se jídla vaří, tím víc se dá ušetřit. Stačí ty kalkulace při dávkování pokrátit o 10% a balík je na světě. Rudé palice to ovšem nerady slyší, že se bolševika neskutečně kradlo.

Najdete na Lidovky.cz