náhledy
Člověk nemusí být divák pořadů Davida Attenborougha a přesto může zažívat zázrak přírody v přímém přenosu. Stačí k tomu maličkost: dát klíčit semínka. Za pár dní se suchý kousek organického materiálu transformuje v miniaturu rostliny, nabitou vitamíny a nutrienty. Hotový div a navíc křupavá pochoutka, která dokáže rozsvítit obyčejný chleba s máslem.
Autor: Profimedia
Klíčky nabízejí pestrou chuťovou paletu: alfa alfa a jetel patří k jemným druhům, naopak ředvička štípne na jazyku, pískavice je zemitá, rukola chutná přesně jako rukola. Seminka se hodí se do salátů, na sendviče, do pomazánek, do polévek nebo různých směsí ve woku.
Autor: Profimedia
Klíčky nabízejí pestrou chuťovou paletu: alfa alfa a jetel patří k jemným druhům, naopak ředvička štípne na jazyku, pískavice je zemitá, rukola chutná přesně jako rukola. Seminka se hodí se do salátů, na sendviče, do pomazánek, do polévek nebo různých směsí ve woku.
Autor: Profimedia
Klíčky nabízejí pestrou chuťovou paletu: alfa alfa a jetel patří k jemným druhům, naopak ředvička štípne na jazyku, pískavice je zemitá, rukola chutná přesně jako rukola. Seminka se hodí se do salátů, na sendviče, do pomazánek, do polévek nebo různých směsí ve woku.
Autor: Profimedia