Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Jídlo

Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář


ilustrační snímek | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Premium Recept
Správně upečené koleno je uvnitř měkké tak, že odpadá od kosti, zatímco na povrchu křupe a leskne se zlatě vypečenou kůrkou. Jak to udělat, aby mu nechyběla ani jedna z těchto předností, a přitom jste se při jeho přípravě příliš nezapotili?

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit

Pečené koleno patří mezi naše nejoblíbenější „hospodská“ jídla – hlavně k pivu se hodí jako máloco, a když vám ho, často trůnící na prkýnku, obložené hořčicí, křenem či nakládanou zeleninou, přinesou ke stolu, bývá to zážitek sám o sobě. Takové koleno je ale překvapivě snadné připravit i doma – tím spíš teď, kdy je velká část restaurací či hospod zavřená.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!