náhledy
Pečením papriky plněné masem získají tu nejlepší chuť
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
k naplnění se nejvíce hodí pikantní papriky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Naplněnou papriku uvařte odříznutým víčkem nahoru
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Horké maso plněných paprik v kombinaci s lahodnou omáčkou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Cibule, bobkový list, nové koření a pepř dodají tu správnou chuť paprice i omáčce
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Plněná paprika s rajskou omáčkou je již českou klasikou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Podávejte s rýží, knedlíkem i bramborem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ