Interiér restaurace ozdobily historické fotografie Smíchova a odkaz železnice, personál láká hosty na českou kuchyni doplněnou chutí tankových piv z místního pivovaru Staropramen. Nádražní Tankovna Smíchov má být poctou nádražním restauracím, které podle provozovatele Miloslava Mrštíka mají osobitý charakter i historický odkaz.
„Rád bych ukázal, že nádražní hospoda je pojem, který ale neznamená nekvalitní jídlo nebo dokonce špínu v kuchyni. Těm časům odzvonilo. Vaříme z čerstvých surovin, pivo čepují zkušení výčepní. Přesto lze u každého stolu vnímat duch pražského undergroundu, což byl náš cíl,“ vysvětlil provozní ředitel Smíchovská Restaurační Group Milan Mrštík.
Provozu kuchyně se ujal známý šéfkuchař Tomáš Záhorský, kterého Češi znají z dlouholetého účinkování v populárním gastronomickém televizním pořadu Vařečka na TV Prima. „Česká kuchyně ve spojení s duchem nádražních restaurací přináší krásnou práci. Zlatavé vepřové koleno s čerstvým křenem, bůček a voňavá hovězí svíčková, všechny chutě podtržené dobrým pivem z tanku, to je jen špička naší nabídky,“ zve hosty Záhorský.