Diskuse k článku
I vitariáni jedí chutná jídla. Jak připravit rychlou a zdravou večeři?
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
K. Novák 2.10.2014 12:35Je to hezké. Ale bůček je bůček. |
![]() |
T. Czernin 1.10.2014 2:18Víte proč je kráva celý den na pastvě? Protože tráva jí nepřináší téměř žádné kalorie a je nutno jí denně sežrat pořádný balík, což chvíli trvá. A to je navíc vybavena speciálními žaludky na zpracování svého raw foodu. Osobně znám dvojici vitariánů a ti celý den taky jen připravují ty své "pochutinky", nestále cosi přežvykují a nemyslí na nic jiného, než na žrádlo. Nakonec jim nezbývá čas ani na pořádné šukání, protože jim stále kručí v pajšlu... |
![]() |
P. Sulc 30.9.2014 19:58Dejte nam s tema blafama pokoj. At si to ji tech par potrhliku, nam dejte recepty na poradny dlabanec. |
![]() |
M. Košťál 30.9.2014 9:16hm, na tohle jsem už starej nejspíš i nadále budu jíst nezdravě a nakonec umřu prolezlej chorobama. zastávám totiž velmi staromilský názor, že pokud nehrozí smrt hladem, měl by člověk jíst jen to, na co má chuť. |
![]() |
P. Mastná 30.9.2014 8:44Chutná? Jak pro koho. Obávám se, že tohle bych nepozřela... |