Diskuze
VELKÁ ANKETA: Jak dopadl koronavirus na pražské restaurace z michelinského průvodce. Kdo zlevnil?
Nejlepší pražské restaurace, které se minulý rok dostaly do michelinského průvodce, řeší všechny stejný problém. Úbytek hostů a s tím spojené ekonomické problémy. Někteří zlevňují, zavádějí nová menu, mění koncept, jiní nekompromisně takovou změnu odmítají. Jak si nyní stojí a jak plánují krizi překonat?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J54a67r78o46s19l69a69v 54K71o67u68t66s69k65ý
18. 6. 2020 9:40
Kdo ví,jestli tam umí vůbec udělat dobrou svíčkovou nebo vepřo-zelo-knedlo či makové buchty.
0
0
možnosti