náhledy
Hovězí závitky s řapíkatým celerem a mrkví, rýže s quinoou. Jako zákusek tvarohový dezert s borůvkami bez mouky.
Autor: ČTK
Špaldové řezy z červené řepy s ořechy a kuchařka Zdena Sklenářová ze ZŠ Český Brod při servírování.
Autor: ČTK
Finále soutěže O nejlepší školní oběd 2017 se zúčastnilo deset kuchařských týmů z celé ČR.
Autor: ČTK
Kapitánka týmu z MŠ a ZŠ Velké Svatoňovice Martina Krtičková s nejlepším hlavním chodem - rybí sekanou s bylinkami v pórkovém kabátku.
Autor: ČTK
Ovocno-zeleninový dezert s chia semínky, karobovou polevou a jogurtovým nočkem připravený kuchařským týmem ZŠ a MŠ Leskovec.
Autor: ČTK
Kuchařka Lenka Bláhová z MŠ a ZŠ Petrohrad při přípravě hovězích závitků.
Autor: ČTK
Kuchařky Kateřina Pučová (vlevo) a Eva Holíková z MŠ Matěchova z Prahy 4 při servírování soutěžního oběda.
Autor: ČTK
Hvězí závitky s řapíkatým celerem a mrkví a rýží s quinoou. Na snímku pózují kuchařky z MŠ a ZŠ Petrohrad Lenka Bláhová (vlevo) a Dana Ďopanová.
Autor: ČTK