Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Špaldové řezy z červené řepy s ořechy a kuchařka Zdena Sklenářová ze ZŠ Český Brod při servírování.
Autor:
ČTK
Finále soutěže O nejlepší školní oběd 2017 se zúčastnilo deset kuchařských týmů z celé ČR.
Autor:
ČTK
Kapitánka týmu z MŠ a ZŠ Velké Svatoňovice Martina Krtičková s nejlepším hlavním chodem - rybí sekanou s bylinkami v pórkovém kabátku.
Autor:
ČTK
Ovocno-zeleninový dezert s chia semínky, karobovou polevou a jogurtovým nočkem připravený kuchařským týmem ZŠ a MŠ Leskovec.
Autor:
ČTK
Kuchařka Lenka Bláhová z MŠ a ZŠ Petrohrad při přípravě hovězích závitků.
Autor:
ČTK
Kuchařky Kateřina Pučová (vlevo) a Eva Holíková z MŠ Matěchova z Prahy 4 při servírování soutěžního oběda.
Autor:
ČTK
Hvězí závitky s řapíkatým celerem a mrkví a rýží s quinoou. Na snímku pózují kuchařky z MŠ a ZŠ Petrohrad Lenka Bláhová (vlevo) a Dana Ďopanová.
Autor:
ČTK
Hovězí závitky s řapíkatým celerem a mrkví, rýže s quinoou. Jako zákusek tvarohový dezert s borůvkami bez mouky.
Autor:
ČTK
Související články
Cizrnový krém či lívance s vločkami. Jak by se mohlo jíst ve školních jídelnách?
Od bulguru k buřtguláši. Proč se v (mnoha) českých jídelnách zastavil čas?
Vyhláška o školních jídelnách zohlední i děti s dietou
Oběd kancelářských krys: Kam na Vinohradech na nejlepší pizzu?