Vše včetně polic jsme tu dělali sami. Nechali jsme si udělat jen vodu a elektřinu.
Honza Zima
Islanďan Davíd Arnórsson ve své pražské pekárně Artic Bakehouse. Vše včetně polic jsme tu dělali sami. Nechali jsme si udělat jen vodu a elektřinu. Ale to jen proto, že na to nemáme žádný papír, říká Davíd Arnórsson, který učí Čechy jíst kvalitní kváskový chleba.
Honza Zima
Islanďan Davíd Arnórsson ve své pražské pekárně Artic Bakehouse. Vše včetně polic jsme tu dělali sami. Nechali jsme si udělat jen vodu a elektřinu. Ale to jen proto, že na to nemáme žádný papír, říká Davíd Arnórsson, který učí Čechy jíst kvalitní kváskový chleba.
Honza Zima
Majitel pekárny Davíd Arnórsson zvítězil na Islandu v soutěži Dort roku 2017. V jeho pražském podniku však zdobené dorty nenajdete.
Honza Zima
Majitel pekárny Davíd Arnórsson zvítězil na Islandu v soutěži Dort roku 2017. V jeho pražském podniku však zdobené dorty nenajdete.
Honza Zima
Majitel pekárny Davíd Arnórsson zvítězil na Islandu v soutěži Dort roku 2017. V jeho pražském podniku však zdobené dorty nenajdete.
Honza Zima
Vše včetně polic jsme tu dělali sami. Nechali jsme si udělat jen vodu a elektřinu.