Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Italská kuchyně? Při vaření bych se neobešel bez másla a smetany, říká šéfkuchař

Má slabost pro dobré jídlo, sbírání hub a pro přírodu. Jednou by chtěl mít vlastní včelstvo. Prozatím se ale věnuje italské kuchyni, i když raději má, jak sám říká, českou. „Česká jídla si dělám doma. Mám je rád. Nedávno jsem si vařil segedín třeba. Jsem typický masožravec, když nemám na talíři maso, tak mi něco chybí. Dokonce už jsem nad tím přemýšlel, že jím maso každý den, a jestli je to vůbec zdravé,“ říká v rozhovoru Dalibor Křivánek, šéfkuchař pražské restaurace Pastacaffé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

25. 2. 2017 3:10

To je všechno hodně rozumné. To se čte málokdy.

0 0
možnosti