náhledy
Lesk hrající všemi barvami, to je karamel a jablka
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Jablka v karamelu a největší vrstva je na dně formy
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Jablka vybírejte střední
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Jablka nemusíte namáčet v citronové vodě proti zhnědnutí, karamel je stejně obarví
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
I studený Tarte Tatin neztraci svoji osobitou chuť
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Barva jantaru a lesk hraje prim a chuť je neodolatelná
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tarte tatin se hodí k podzimu nejen barvou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Můžete ozdobit i halloweenskými motivy
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ