Pátek 26. února 2021svátek má Dorota 0 °C dešťové přeháňky Předplatné LN

Diskuse k článku

Jak na boloňské lasagne? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Tahle italská klasika je sytá, ale chuťově velmi elegantní. V celkovém vyznění pokrmu hrají důležitou roli zdánlivé detaily jako mléko svařené s bobkovým listem, špetka muškátového květu v bešamelu nebo řapíkatý celer v ragú.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Jež 12.4.2019 23:29

Jíst nudloviny k čemukoliv je výrazem zoufalství. Je to jen ubohá mrtvá energie.

C. Sangrail 12.4.2019 14:16

Obvykle se doporučuje ragú vařit 6-8 hodin.

K. Novák 12.4.2019 9:30

Pro kocoura Garfielda dobré,jinak k jídlu to není.

C. Sangrail 12.4.2019 14:15

Mluvte za sebe, je to lahoda.

K. Jež 12.4.2019 23:28

Není.


Dvaadvacet znaků, že s tímhle mužem vás místo pohádky čeká jen utrpení

Jedovaté vztahy | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Některé ženy jako by se zhlédly v popelce. Věří, že oříšky přinášejí prince. Jenže nakonec jsou z nich spíš veverky –...

Inflace požírá uložené peníze. Kam s nimi, aby jich zmizelo co nejméně?

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Naspořili jste 200 000 korun, uložili je na účet, těšili se na úroky a po roce zjistili, že jste zbohatli o celých 340...

Biolog Zrzavý: Covid se postará, abychom umírali i na něco jiného než rakovinu

Evoluční biolog prof. Jan Zrzavý | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Podle amerického psychologa a genetika Roberta Plomina mají zděděné geny daleko větší význam při utváření naší...