Diskuse k článku
Jak na poctivý hamburger? Poradí Roman Paulus
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
P. Sulc 10.3.2014 6:52Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi? Takovou blbost nemuzete mysle vazne, ten se lisi ve vsech smerech. Je to ciste hovezi, a nedava se do nej ani sul, ani pepr, alespon v Americe ne. Ale nejdulezitejsi je, s cim vyrustate. Kdo jedl od malicka hamburgery, jimbude davat prednost pred karbanatky, a vice versa. To je dulezitejsi nez vselijake pokusy o pripodobneni jednoho druhemu. |
![]() |
O. Pola 10.3.2014 8:00Re: Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi? ja se priklanim radeji k obojimu :) |
![]() |
Z. Kulhánková 10.3.2014 17:40Re: Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi? Teď jste mi připomněl, jak jsem kdysi na svou proslavenou paštiku vyšperkovanou dvěma druhy jater, smetanou a sherry pozvala české známé, kteří mi tu "sekanou" pochválili. Musela jsem se hodně kontrolovat, abych jim do dezertu nepřikápla cyankáli. |
![]() |
P. Sulc 10.3.2014 19:05Re: Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi? U nas se rikalo: Abych jim neskocil holou prddeli do ksichtu. Jinak jsem rad, ze jste z hospitalu doma a zrejme je vse v poradku. A jiste pracujete na dokonceni Josefa II. Mejste se prima. |
![]() |
Z. Kulhánková 10.3.2014 23:49Re: Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi? V pořádku to ještě není, ale jak vidíte, mám už roupy. Na Jeho Apoštolském Veličenstvu pracuju furt, a v pátek budu mít další povídání na Neviditelném psovi. |
![]() |
P. Sulc 11.3.2014 3:39Re: Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi? Preju vam vse nejlepsi a kladne vysledky s obojim, tedy i s knihou. |