Diskuse k článku: Jak na židovské brambory? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 5.4. 2019 8:46
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
K. M. 5.4.2019 7:07

To na té doprovodné fotografii, to má být polévka? Rustikální talíř, kaše hustá tak, že drží špičky, na tom - dvě krevety jako od Lady, aby vesnická idylka byla dokonalá. A dlabej - ale jenom "žlicej".

A. Čepek 5.4.2019 8:46

Krom toho takový detail, krevety nejsou košer, takže u "židovský brambor" jsou stejná blbost jako "vepřové po židovsku".

Najdete na Lidovky.cz