Diskuze
Zapomeňte na kebab z čerstvého masa. Vozí se zmražený z Německa
Děkujeme za pochopení.
P. Dvořáček
Jak něco "vylítne", Čína, Pizza, Kebab,
každý chce být "in" a i když to není jeho parketa, tak přece nezůstane pozadu. Doma si pak spraví chuť vepřovou, řízkem či svíčkovou.
?
...svět se pomátl... lidé zbaští cokoliv, to je dobře, alespoň se na nich dá pěkně napakovat... :-D
J. Novák 890
Raději čerstvý gyros,
než nakutrovanou a mraženou hmotu, která se používá na kebab. Výborný gyros dělají v Brně na Masarykové. Domácí tzatziki , rajče, červená cibulka. Super.
Re: Raději čerstvý gyros,
Gyros, kebap a shawerma jsou jedním a tím samým jídlem.
Re: takže čerstvý kebab jen u tengů
No jo, ale co když ještě před týdnem štěkal? :-)
Čerstvý "kebab" !
Vozí-li se kebab připravený a MRAŽENÝ(!) z Německa není celkem podstatné, pokud je připravováno hygienicky a ne v nějaké vjetnamské garáži. Mne by spíše zajímalo, jak se zdejší(!) hygienici vyrovnávají s multiplikací všelijakých mikroorganismů uvnitř této pochoutky. No ano, teoreticky se ty na povrchu, které vám právě servírují upekly. Ale kolik dní a kolik opětných ohřevů to vezme, než se dostanete až na špíz ? Chudák ten poslední asi dostane dávku převážně doufejme chcíplých mikrobů, přitom bramboračka v restauraci nesmí být starší, než x-Eurohodin.
Re: Čerstvý
To nechapu.Jakých ohřevu než se dostane na špíz?Privezou to mražený a dá se to do mrazáku .Jak to myslíte?
všechny nové nápady, ale i restaurace
je nejlepší navštěvovat než se zajedou na trhu. Pak se z nich stane hnusná šlichta (=komerční kebab) a obyčejné hospody (=nově otevřené). je to tak půl roku, a jděte jinam.
Re: všechny nové nápady, ale i restaurace
Jo jo. Krásně je to vidět u rákosníků. V nové restauraci vždy perfektní jídlo, po půl roce už plné nesmyslů, které ani v Číně nerostou, ale zaberou dost místa na talíři.