Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Krejčů 17.9.2019 11:50

Jiný kraj, jiný mrav. Já bych tam ocet rozhodně nedával. Jinak ovšem vařím hovězí skoro stejně, se spoustou zeleniny. Ale nejmenuje se to francouzsky.

P. Hlosta 17.9.2019 8:44

No, hodně řečí o jídle a málo výrazných receptů. Česká kuchyně možná nemá tak odůvodněnou historii jako Francouzská, ale pestrost receptů je Francouzské určitě konkurenční. Nevím proč bychom měli lézt do zadku Frantíkům krášlením jejich kuchyně, která, stejně jako každá jiná, vychází z původních starobylých jídel, akorát že jim ji povýšila šlechta na cosi vyššího. My máme smůlu, že nám normování socialismu zničilo povědomí o České kuchyni. Dodnes jsou tací "kuchaři(ky)", co podle 'Norem teplých jídel' stále ještě vaří fantazii nemaje a rutina jim jistě nechybí. Osobně bych takové z kuchařského místa vyhodil. Nemám ale restauraci s neschopným kuchařem, dokonce ani bez, tedy žádnou. ;-)

J. Galamboš 17.9.2019 8:42

Krásné starosti . Co povečeřet s přáteli!


Premium

Náš kluk umí. Otec talentu Hložka o plánech i batůžku za padesát tisíc

DANIEL, ADAM A ZBYHNĚV. Táta Hložek (vpravo) se svými syny Danielem a Adamem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Minulý týden ho v tramvaji načapal revizor: „Lístek, prosím.“ Adam Hložek, sedmnáctiletá fotbalová raketa, zčervenal....

Premium

Sex je snadno dostupný, ale nevěra ještě není důvod k rozchodu

Psychoterapeut Jan Vojtko | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tolerance je podle něj jen povýšenecký postoj k druhému a vytváří korupční prostředí, proto do partnerských ani jiných...

Premium

Chci chlapa, co má větší koule než ego, říká svobodná matka Nikol Štíbrová

Moderátorka a hvězda sociálních sítí Nikol Štíbrová. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Před pár dny oslavila třiatřicítku a cítí se šťastná a spokojená. Nebylo to ale zadarmo – moderátorka a hvězda...