Jan Punčochář | Lidovky.cz
Jan Punčochář se vyučil se v hotelu Ambassador a hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restauracích. Deset let byl šefkuchařem v restauraci Le terroir, nyní působí jako šéfkuchař v Grand Cru.
Předkrmy štědrovečerní tabule, za které vás rodina vynese do nebes. Inspirujte se u šéfkuchaře
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Ne jen pro letní dny. Připravte si podzimní pečený salát se zeleninou a sýrem podle Jana Punčocháře
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Čím jednodušší jídlo, tím lepší musíte použít ingredience. Hamburger podle Jana Punčocháře
předchozí | 1 2 3 4 5 | další |