Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Jídlo pod palbou
Témata
Češi v cizině
ČERNÝ: Stáží čili poznáním kupředu. I kuchaři se mají stále co učit
PUNČOCHÁŘ: Poctivá kuchyně, milý servis a skvělé pivo. Ano, je to takhle jednoduché
DAVID: Berlín je kávová metropole aneb Proč se vyplatí za gastronomií cestovat
KUNC: Kuchařský postgraduál. Co nezažijete se z Googlu nedozvíte
ŠÁDA: Jaro patří vajíčkům. Vyzkoušejte je s chřestem a kaviárem
'Lidé si neumějí představit, jak je to dobré,' vysvětluje chovatel a spolkne živého švába
DAVID: Opisování v gastronomii. Co všechno lidé můžou ukradnout šéfkuchaři?
ČERNÝ: Když na kuchaře přijde jaro aneb Barevné jídlo
PUNČOCHÁŘ: Chci se soustředit na poctivé omáčky. To je základ české kuchyně
KUNC: Proč je jídlo v restauracích ‚drahé‘?
Sbírat pouštní lanýže, po nichž baží gurmáni, je v Libyi vášeň a až pak obživa
DAVID: Nejhorší zážitek z profesní kariéry? Vyučený kuchař, který přijde na pohovor s rodiči
ŠÁDA: Citlivá kráska. Křepelčí vajíčko právem patří mezi superpotraviny
PAVLÍK: MasterChef, Michelin a další. Pracovní soutěž o talíř, nebo vlastní pouta?
GRUSZ: Dlouhověkost má druhé jméno. Sushi
Výroba hovězího masa na Vysočině byla loni druhá nejvyšší v Česku
Je snídaně skutečně tak důležitým jídlem? Vědci se v názorech rozcházejí
ČERNÝ: Kvalita surovin. Mezi farmáři a kuchaři by mělo být hlubší pouto
PUNČOCHÁŘ: Díky za vše. Proč odcházím z restaurace Grand Cru
KUNC: Fotografie vydá za tisíc slov. Jak nezaspat dobu, pouze jídlo už dnes nestačí
DAVID: Co se dá ukrást v restauraci? Šéfkuchařům pod rukama mizí i recepty
ŠÁDA: Co se jedlo o masopustu a proč je maso z přeštických prasat nejlepší?
PAVLÍK: Mimopražská gastroscéna. Kam se vydat za jídlem?
GRUSZ: Vegetariánství. Moderní výstřelek, nebo návrat do minulosti?
KUNC: Maso bez antibiotik a hormonů. Zvěřinu si dopřávejte celý rok, je skvělá
ŠÁDA: Ořechovice, s medem, solí i jen tak. Vlašské ořechy jsou pokladem všech gurmánů
PAVLÍK: (Ne)motivace jako sprosté slovo
GRUSZ: Do vánočky se dříve zapékal hrášek, mandle nebo peníz
PUNČOCHÁŘ: Octy a sušení. Uchovejte ovoce na zimu chytře, budete mít dostatek vitamínů
DAVID: V Česku může být ‚foodblogerem’ každý
KUNC: Citron středověku. Verjus se používal k léčbě i při vaření
ŠÁDA: Halloweenské boubelky. Co všechno vykouzlíte z dýní?
PAVLÍK: Duševní vývoj aneb Jaký je to být starší a kuchařsky chytřejší?
GRUSZ: Jakou vybrat dýni? Musí vám sladce vonět
PUNČOCHÁŘ: Ovoce kam se podíváš aneb Jak ho uchovat na zimní období
DAVID: Restaurace, které si vás proklepnou. Co všechno o vás personál ví?
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
další
Témata:
autorské právo
,
Bavorsko
,
Český statistický úřad
,
databáze
,
Druhá světová válka
,
dýně
,
Jan Punčochář
,
Jihomoravský kraj
,
Lidé - geneea
,
Mardi Gras
,
Martin Nejedlý
,
Německo
,
Noma
,
pivo
,
Popeleční středa
,
restaurace
,
Ryby
,
Slovensko
,
suši
,
U Matěje a.s.
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení