náhledy
Přímo pod nohama mají účastníci několik desítek metrů volného prostoru.
Autor: František Vlček, MAFRA
Takhle vypadá plošina ze země.
Autor: František Vlček, MAFRA
Servírování dezertu.
Autor: František Vlček, MAFRA
Hlavní chod v podobě telecího nízkého roštěnce v úpravě sous-vide, podávaného s křupavým bramborovým závinem ve filo těstě a s tomatovým concasse plněné restovaným řapíkatým celerem a silnou masovou šťávou.
Autor: František Vlček, MAFRA
Speciální dezert skládající se z marcipánu v těstíčku s malinovým sorbetem, který byl zpracovaný tekutým dusíkem.
Autor: František Vlček, MAFRA
Vaření probíhá přímo na plošině několik desítek metrů nad zemí.
Autor: František Vlček, MAFRA
Známý šéfkuchař Dalibor Navrátil.
Autor: František Vlček, MAFRA
Panorama Prahy z plošiny umístěné nad Riegrovými sady.
Autor: František Vlček, MAFRA
Jeřáb, který ovládá plošinu s kuchaři i účastníky.
Autor: František Vlček, MAFRA
Účastníci jsou usazeni a připoutáni na plošině, kterou vyzvedne do výšky jeřáb.
Autor: František Vlček, MAFRA
Jídlo se podává ve výšce několika desítek metrů nad zemí.
Autor: František Vlček, MAFRA
Oběd na plošině připravovala skupina kuchařů v čele se špičkovým šéfkuchařem Daliborem Navrátilem.
Autor: František Vlček, MAFRA
Kdo by si nepřál mít takový výhled od talíře?
Autor: František Vlček, MAFRA
Akce Dinner in the sky. Výhled na Prahu z plošiny umístěné v Riegrových sadech.
Autor: František Vlček, MAFRA