Diskuse k článku: Kam na tapas či lososa v Praze aneb Co a kde jedí velvyslanci, když je přepadne stesk po národní kuchyni?

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 1
  • Poslední: 5.7. 2019 10:58
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
F. Kusák 5.7.2019 10:58

Mám ryby také moc rád a doma máme zásadu, že rybu alespoň jednou týdně. Kupuji běžné mořské ryby, třeba tresku nebo mořského lososa. A také ty sladkovodní. Jsou skvělé. Ale panu velvyslanci nevěřím, že je možné koupit bůhví jakou kvalitu někde v supermarketu. Ale co nejjednodušší úprava, tak to je fakt, v tom je kouzlo rybího pokrmu. Taky mám rád rybí saláty, hlavně ten český s majonézou. Ale zásadně je děláme doma. Ty jihoevropské moc nemiluji, nemám rád olivový olej.